[ LejTagtelt.dk ]

Handelsbetingelser

LejTagtelt.dk - Handelsbetingelser

Leje samt depositum på 2000 kr. (pr. telt) afregnes ved afhentning, depositummet tilbagebetales hvis tagteltet/udstyr er som aftalt, ved gennem gangen når det afleveres.

Der kan betales med MobilePay eller kontant og der skal fremvise gyldigt kørekort/pas samt sundhedskort i forbindelse med afhentning af det lejet udstyr på forlange. 

LejTagtelt.dk montere tagteltet og evt. tagbøjler der er lejet hos LejTagtelt.dk  

Når teltet er monteret slå vi teltet op sammen og gennem går det, så lejer har 100% styr på hvordan det virker og underskrives udleverings kontrakt.

Afhentning og aflevering skal ske på den valgte dage og tidspunkt der vælges ved booking

Man kan kun bestille / booke udstyr på hjemmesiden www.LejTagtelt.dk Bemærk butikken er kun bemandet i forbindelse med aftaler, det er derfor nødvendigt at booke på hjemmesiden inden man møder op.

Afbestilling skal ske pr. mail til info@LejBoxen.dk

Afbestilling er gratis 14 dage inden leje start, derefter koster det 50 % af lejeprisen

Hvis ikke ordren afbestilles pr. mail på info@LejBoxen.dk og lejer ikke møde op som aftalt, fremsendes faktura på 100 % af lejeprisen

Afleveres før aftalt tid, returneres resterne leje dage ikke

Ved for sen returnering af det lejede, påregnes alm. dagleje + kr. 300,- pr. dag, såfremt der ikke er indgået særlig skriftlig aftale med LejTagtelt.dk

Manglende returnering af det lejede giver udlejer ret til at kræve tagtelt, tagbøjler og andet udstyrs fulde værdi erstattet af lejer.

Hvis der er ledig kapacitet, kan lejeperioden forlængelse, lejer skal kontakte LejTagtelt.dk som skal godkende forlængelsen, de ekstra dage afregnes iht. Gældende dagspris for ekstra dage for det pågældende tagtelt/ tagbøjler

Tagbøjler er ikke inkl. prisen, de skal bookes separat, vi anbefaler at man tjekker bils dynamiske tagvægt, man kan slå bilen op på www.car.info eller i bilens instruktionsbog. Det er lejerens ansvar om teltets vægt passer til bilen, tagbøjler kan kun lejes i forbindelse med leje af tagtelt.

Hvis lejers bruger egne bøjler, må de max være 80 mm. brede og 25 mm høje og der skal minimum 70 mm. luft imellem tagbøjlen og bilens tag, imellem bøjlerne skal der min. være 56 cm og max 80 cm. på de fleste biler er der afsat et mærke af producenten, hvor bøjlerne skal fastgøres, det er lejers eget ansvar, at tagbøjlerne er korrekt monteret inden ankomst, og at disse passer til bil og tagtelt.

Tagtelt og udstyr skal afleveres i sammen stand som det er modtaget i, dvs. rengjort, pænt og fuldt funktionsdygtig. Når lejer afleverer tagteltet, slå vi tagteltet op sammen og gennem går det igen, inden det bliver afmonteret. Tagteltet må gerne være fugtigt ved aflevering.

Der kan tilkøbes rengøring på tagteltet efter almindelig brug for 500 kr. hvis tagteltet er meget beskidt, f.eks.  jord, mudder, madrester, menneskelige efterladenskaber og ligene, afregnes rengøringen efter tidsforbrug og modregnes i depositummet  

Udlejer kan ikke gøres ansvarlig, hvis tagtelt, tagbøjler eller andet udstyr ikke opfylder lejers ønsker, og ej heller hvis lejers foretagende må afbrydes på grund af tekniske fejl ved de lejede effekter. Udlejer er ikke ansvarlig for skader i forbindelse med montering af udstyr, eller hvis udstyret beskader bilen

Lejer er personligt ansvarlig for de eventuelle skader, som ukorrekt anvendelse af de lejede effekter måtte afstedkomme, og erstatningskrav heraf.

Lejer er erstatningspligtig for enhver beskadigelse af tagtelt, tagbøjler og andet udstyr i lejeperioden, og erstatningskrav heraf.

Lejer er erstatningspligtig for enhver form for tyveri eller bortkomst af tagteltet eller andet udstyr og har selv ansvaret for at undersøge om lejers egne forsikringer dækker.

LejTagtelt.dk har ingen forsikring på det udlejet udstyr

Alle priser på LejTagtelt.dk er inkl. moms. Der er minimumsleje på 3 dage tagteltet inkl. montering/afmontering, priser for lejet udstyr er for hele leje perioden og kan kun lejes i forbindelse med leje af tagtelt. Udstyr skal afleveres i sammen stand som det er modtaget i, dvs. rengjort, pænt og fuldt funktionsdygtig, evt. mangler/skader modregnes i depositummet

Ved leje af tagtelt følger der, 40 mm madras. inkl. underlag, stormsikring, 2 stk. niveau kiler

Der må kun være det beskrevet antal personer i tagteltet som beskrevet og maximalt 300 kg.  XL PEAK XL 2 voksne + 1 barn og XXL PEAR 2 voksne + 2 børn

Der må ikke være dyr i tagteltet

Der må ikke ryges i tagteltet eller tændes nogen form for ild i telte eller i nærheden af det. hold god afstand til teltet, såfremt der tændes ild/bål.

Teltet skal være lukket under kørsel og hastighed er max 115 km/t  

 

LejTagtelt.dk / LejBoxen.dk

Kanalholmen 14 T

2650 Hvidovre, Avedøre 

E-mail info@LejBoxen.dk

Telefon: 30 230 480

LejTagtelt.dk er en del af LejBoxen.dk CVR NR:  41727632

 

LejTagtelt.dk

Kanalholmen 14 T
2650 Hvidovre
Avedøre  

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at skrive eller ringe til os

Vores e-mail er info@lejboxen.dk

Telefon nummeret er 30 230 480

Telefonen er åben:

Tirsdag, onsdag, torsdag

Fra kl. 15.00 til kl. 16.00

Mandag, fredag, lørdag, søndag & helligdage er telefonen lukket.

 

Afhentning / Aflevering

Hverdage kl. 11.00 - 13.00

Lørdag Lukket

Søndag kl. 14.00 - 16.00 ( kun aflevering )

Bemærk butikken er ikke normalt bemandet..
Det er derfor nødvendigt at booke på hjemmesiden inden man møder op

LejTagtelt.dk er en del af LejBoxen.dk

Cookie- og privatlivspolitik
Handelsbetingelser